• Stort lager i Sverige
  • Frakt 79 kr inom Sverige
  • Trygga betalningar
Exkl. moms Inkl. moms

Logga in

MC hjälmar

Här hittar du ett stort utbud av tidlösa mc-hjälmar för alla motorcykelåkare, dam som herr och för olika åldrar. Vi har ett brett sortiment av motorcykelhjälmar i klassiska tappningar, men också mer moderna motorcykelhjälmar för dig som önskar en motorcykelhjälm av ett lite unikare och nydanande slag.

En motorcykelhjälm är det viktigaste tillbehöret när man kör motorcykel och därför någonting som man aldrig ska kompromissa med. Motorcykelhjälmar behöver därför vara av hög kvalitet och måste förstås också passa bra för att tjäna sitt livsviktiga syfte. När dessa kriterier är uppfyllda kvarstår den individuella stilen; vilken typ av motorcykelhjälm matchar din personliga stil?  

Motorcykelhjälmar av hög kvalitet och design

Hos Bike Line finner du gedigna mc-hjälmar av hög kvalite och snygg design. Välj mellan våra öppna motorcykelhjälmar, vilka brukar benämnas som “jethjälmar”, våra öppningsbara mc-hjälmar (systemhjälmar) samt våra integralhjälmar. En öppen motorcykelhjälm saknar skydd för haka och ansikte, medan den öppningsbara har en skarv över hakan och kinderna som kan fällas upp när man önskar. Integralhjälmen täcker både ansikte och haka utan skarvar.

Bland våra mc-hjälmar finner du också läckra visir i olika toningar och färgningar, speciellt anpassade efter våra olika hjälmar, samt sköna och effektiva öronproppar.   

Vi uppdaterar vårt sortiment av motorcykelhjälmar så ofta vi får möjlighet, och följer utvecklingen av mc-hjälmar noggrant samtidigt som vi alltid ser till att tillgodose våra kunder med ett rejält utbud också av klassiska hjälmar. Välkommen att utforska vårt sortiment av mc-hjälmar av högsta kvalitet och design, och tveka inte att höra av dig till oss för funderingar eller önskemål!